ULTRA EUROPE Besplatan prijevoz partijanerima smještenim u omiškom kampu

ULTRA EUROPE Besplatan prijevoz partijanerima smještenim u omiškom kampu

Foto: 

Mario Poje

D.H.

D.H.

Provjerite polaske autobusa

Splitski Promet je, u suradnji s organizatorima Festivala elektronske glazbe Ultra Europe, koji se održava u Splitu, za partijanere smještene u omiškom kampu osigurao dodatne autobusne linije i posebne pogodnosti.

Svi smješteni u Omišu, naime imaju tekstilne narukvice kojima će im prijevoz do Splita biti besplatan.

– Narukvicama imaju pravo prijevoza na čitavom prijevoznom području Prometa od srijede 6. srpnja do utorka 12. srpnja – kažu iz Prometa.

Danas će autobusi s Parka Mladeži prema Kampu u Omišu prometovati svakih sat vremena od 12 do 2 sata ujutro, dok će u petak, subotu i nedjelju od 23 do 4 sata ujutro voziti svaki sat vremena, a od 4 do 7 non stop.

U ponedjeljak i u utorak će od 7 do 13 sati polazit će svaki sat vremena, a od 13 do 19 sati svaka dva sata.

Od Omiša prema Splitu u petak, subotu i nedjelju Prometovi će autobusi voziti svaki sat vremena od 10 do 18 sati, a nakon toga će od 18 do jedan sat iza ponoći prometovati svakih pola sata.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.