Veteranu spasili život, on donirao KBC-u 100.000 kuna

Veteranu spasili život, on donirao KBC-u 100.000 kuna

Foto: 

KBC Rijeka

D.H.

D.H.

‘Sretniji je onaj koji daruje’

Hrvatski veteran Muhamed Hubanić darovao je u petak više od 100.000 kuna kardiokirurgiji riječkoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC), izvijestio je taj KBC.

Napravio je to u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život. Doniranim novcem kupili su brojne uređaje koji će se koristiti u operacijskoj sali.

Na vrijednoj su se donaciji zahvalili zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju prof. dr. Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju prof. dr. Igor Medved pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Muhamed Hubanić Hamo, nesebičan donator, izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju KBC-a Rijeka, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju naglasivši da vjeruje kako je donacija došla u prave ruke te će olakšati rad osoblju zavoda, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim. ‘Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima’, poručio je.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.