ZAPOČINJU RADOVI Promet mijenja trase na četiri linije

ZAPOČINJU RADOVI Promet mijenja trase na četiri linije

Foto: 

Grad Split

D.H.

D.H.

Koristit će se sva usputna stajališta

Radi izvođenja radova na kolniku državne ceste DC 409 u Kaštel Štafiliću, na dionici od Bilinskog puta do Zračne luke, od ponedjeljka, 23. siječnja do završetka radova doći će do izmjene trase prometovanja autobusnih linija br. 2, 37, 38 i 91.

– linija br. 2 iz smjera Splita iz Ulice Ivana Pavla II u Kaštel Štafiliću (DC8, magistrala) ne prometuje preko nadvožnjaka u Ulicu dr. Franje Tuđmana prema Zračnoj luci, već nastavlja ravno i preko Ulice kneza Trpimira i rotora Pantan prometuje do Zračne luke. Iz smjera Zračne luke prema Splitu prometuje istim prometnicama u obrnutom smjeru.

– linija br. 37 iz smjera Splita iz Ulice dr. Franje Tuđmana u Kaštel Štafiliću skreće desno u Škabrnjsku ulicu i preko nadvožnjaka u Ulicu Ivana Pavla II (DC8, magistrala), te Ulicom kneza Trpimira i rotora Pantan prometuje prema Zračnoj luci gdje se okreće na rotoru te svojom uobičajenom trasom prometuje prema Trogiru. Iz smjera Trogira prometuje uobičajenom trasom do Zračne luke gdje se okreće na rotoru, te se ponovno preko rotora Pantan vraća na Ulicu Ivana Pavla II (DC8, magistrala) prema Splitu, zatim preko Škabrnjske ulice prometuje do Ulice dr. Franje Tuđmana, odakle nastavlja svojom uobičajenom trasom do Splita.

– linija br. 38 iz smjera Splita iz Ulice dr. Franje Tuđmana u Kaštel Štafiliću skreće desno u Škabrnjsku ulicu i preko nadvožnjaka u Ulicu Ivana Pavla II (DC8, magistrala) te Ulicom kneza Trpimira i rotora Pantan prometuje do Zračne luke. Iz smjera Zračne luke prema Splitu prometuje istim prometnicama u obrnutom smjeru.

– linija br.91 iz smjera Kaštel Starog iz Ulice dr. Franje Tuđmana u Kaštel Štafiliću skreće desno u Škabrnjsku ulicu i preko nadvožnjaka u Ulicu Ivana Pavla II (DC8, magistrala), zatim na Trogirskoj cesti skreće desno prema Planom i nastavlja svojom uobičajenom trasom. Iz smjera Divojevića prometuje istim prometnicama u obrnutom smjeru.

Putnici koji koriste autobusna stajališta Koludrovac i Resnik, a dolaze iz smjera Splita za izlaz koriste autobusno stajalište ‘Kaštel Štafilić Nehaj 1’ i čekaju polazak kombi vozila sa istoimenog stajališta (kojemu je to ujedno i početno stajalište), na relaciji Nehaj-Zračna luka, a istome će biti omogućen prolazak kroz zonu radova.

Za putnike koji koriste autobusna stajališta Koludrovac i Resnik, a dolaze iz smjera Trogira, za izlaz koriste autobusno stajalište u Zračnoj luci i čekaju na polazak kombi vozila na relaciji Zračna luka-Nehaj kojemu će biti omogućen prolazak kroz zonu radova.

Na privremenim trasama prometovanja autobusnih linija korist će se sva usputna autobusna stajališta.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.