Želimo vježbati vid i u Splitu

Želimo vježbati vid i u Splitu
D.H.

D.H.

„’I djeci s ljubavlju’ bori se za očuvanje vida“

U  petak, 21. rujna u 13 sati u splitskoj Udruzi MI na Branimrovoj obali predstavit će se nacionalni projekt  “Želimo vježbati vid”. Projekt , kojem je cilj senzibliziranje javnosti o potrebi očuvanja vida, predstavit će predsjednica riječke Udruge „I djeci s ljubavlju“, osnivačica projekta, Livia Mjeda.

Udruga „I djeci s ljubavlju“ je 2017. godine je pokrenula nacionalni projekt „Želimo vježbati vid“ pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović te Ministarstva za demografiju, socijalnu politiku obitelj i mlade, Primorsko-goranske županije,Grada Rijeke te uz podršku  Ministarstva zdravstva, KBC –a Rijeka,  NZZJZ -Rijeka te HGK.  Aktivnost u sklopu projekta je i fotografiranje za kalendar 2019. “Želimo vježbati vid” gdje su uključeni sportaši dvaju sportskih klubova iz Splita. Osim njih na fotografijama kalendara naći će se i članovi sportskih klubova iz Osijeka, Pule, Rijeke,  Zagreba.

Hrvatska udruga slabovidnih “Vidim”iz Grada Splita je partner u nacionalnom projektu za područje Splitsko-dalmatinske županije.

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.