VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022. (JARAC, VODENJAK I RIBE)

VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA VELJAČU 2022. (JARAC, VODENJAK I RIBE)

Foto: 

Geralt / Pixabay

D.H.

D.H.

        Prepoznat ćete dobre savjete

 

                                   Darkmoon_Art / Pixabay

J A R A C

Merkur, koji vlada vašim područjem zdravlja, ojačat će vam imunitet. Imat ćete volje za tjelovježbom, a otpornost na stres na zavidnoj razini će biti u drugoj polovni veljače.

Razmislite o tome da počnete jesti visokokaloričnu hranu u umjerenim količinama. Preporučuju vam se kikiriki, bademi, orašasti plodovi, sjemenke bundeve, datulje, suhe šljive, banane. Od povrća birajte grah, grašak, krumpir, kuspus i kelj, a od mesa slaninu, junetinu i piletinu. Među mliječnim proizvodima posebnu pažnju posvetite izboru kvalitetnih sireva.

Darkmoon_Art / Pixabay

V O D E NJ A K

U veljači će vam biti potrebno više tjelesne aktivnosti kako biste očuvali zdravlje, izbjegli bolove u leđima i krvni tlak zadržali na zdravoj razini.
U prehranu biste trebali uključiti ​​hranu bogatu proteinima. Zato češće jedite meso, posebno piletinu, ali i govedinu, šunku, slaninu i ribu. U obroke uvrstite jogurt, tvrde sireve, jaja, soju, grašak, špinat, leću, krumpir, jabuke, kruške, ananas. Pijte zeleni čaj.

Darkmoon_Art / Pixabay

R I B E

U prvoj polovini veljače osjećat ćete se umorno. Moguće je da ćete osjetiti poteškoće s cirkulacijom, krvnim tlakom, bolnim leđima. Bit ćete podložni stresu. Zbog toga vam je potrebna pojačana tjelovježba i opuštanje koje bi vam do kraja mjeseca trebalo odagnati sve probleme te ojačati imunitet.
U slaganju dnevnih menija posvetite pažnju voću, narančama jabukama, kiviju, grejpu. Jedite grašak, leću, mrkvu. Preporučuje vam se ispijanje čaja od pšeničnih klica i đumbira. Unosite više vitamina C i magnezija.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.