Gingerbread houses – blagdanski jestivi, zdravi -hit!

Gingerbread houses – blagdanski jestivi, zdravi -hit!
D.H.

D.H.

“Premedene zdrave, jestive kućice za na dar!”

Zdrave su, svježe pripremljene, jestive, dekorativne i izvrsne kao blagdanski dar. Sve to su kućice od medenjaka koje izrađuje Splićanka Tina Jurišić!

Gingerbread house ili ako želite kućica od medenjaka, svaka je posebna, svaka ima svoj potpis.

„Izrađujem kućice od medenjaka, čak ih kreiram i po željama i bojam posebnim bojama, uklapam ih u božićne jaslice, dodajem čak i cijele obitelji oko njih“, otkriva nam kreativna Tina Jurišić.

Kao i što vidite iz naše galerije, za izradu svake kućice potrebno je puno truda i mašte, ali našoj Tini to je igra. Svaka nova kućica predstavlja joj izazov i pomaže joj da svaki puta bude bolja i drugačija.

Ukoliko se Vi želite nagraditi ovom prekrasnom jestivom medenom kućicom, ili ju želite pokloniti nekome za nadolazeće blagdane, kontaktirajte nas u inbox na našoj facebook stranici.

I.D.
Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.