KAKO POKAZATI OSOBI DA JU VOLITE

KAKO POKAZATI OSOBI DA JU VOLITE

Foto: 

congerdesign from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Ne izražavamo svi ljubav na isti način

Glavna pritužba većine parova u vezi je da vas partner ne cijeni dovoljno ili se barem tako osjećate. Nakon nekog vremena partneri jedno drugo uzimaju zdravo za gotovo, nakraju se vaš partner kojeg toliko volite osjeća nevoljeno. Jednom riječju javlja se nerazumijevanje, jer svi mislimo da se podrazumijeva ako smo u vezi ili braku da se volimo.

Ne izražavamo svi ljubav na isti način. Zato ti svjesnost o različitim jezicima ljubavi može pomoći da poboljšaš odnos s voljenom osobom. Nauči jezik ljubavi i pomoću njega izrazi svoju ljubav.
Svi ti problemi izgledaju veliko i komplicirano, a rješenja za njih su jednostavna, samo u ovom užurbanom svijetu trebamo odvojiti minimum svoga vremena za partnera i biti strpljivi, slušati partnera.

Svakako obratite pažnju kako se ponašate prema partneru, odnosite se jedno prema drugom s poštovanjem.
Ponekad je lijepa riječ i kompliment sasvim dovoljan da popravite dan i sebi i partneru, jer ako se partner dobro osjeća i vi ćete se sigurno dobro osjećati, u vaše domu će biti puno manje napetija atmosfera.

S vremena na vrijeme otputujte za vikend i provedite zajedno kvalitetno vrijeme, bez telefona, interneta i poslovnih razgovora. Isključite se iz ostatka svijeta i budite posvećeni jedno drugome.
Razgovarajte o svemu što vas muči, riješite zajednički njezin (njegov) problem, a ponekad je dovoljno da partnera saslušate, ali to činite zainteresirano i dok razgovarate gledajte ga u oči. Ukratko budite podrška u punom smislu.

Dragi muškarci, nemojte svoju partnericu gledati kao slabu osobu, gledajte ju kao dragocjenu osobu i ona mora biti najbitnija osoba u tvom životu i nikako ju nemoj voljeti samo zbog njezinog izgleda, već i radi njezine osobnosti.

Često se dodirujte, zagrlite jer je i to izraz ljubavi.
Komunikacija, međusobno prihvaćanje i razumijevanje različitosti, ključ su uspješnosti u ljubavi.

Na kraju, jednostavno, recite jedno drugom – VOLIM TE.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.