ad
ad

KLUB TRUDNICA I RODITELJA SPLIT Obilježavanje tjedna dojenja

KLUB TRUDNICA I RODITELJA SPLIT Obilježavanje tjedna dojenja

Foto: 

Seeseehundhund / Pixabay

D.H.

D.H.

-Projekt FIT-Fizički Izazovi Trudnoće-

U partnerstvu Kluba trudnica i roditelja Split ,Društva naša djeca Novi Vinodolski i Grada Solina u suradnji s Udrugom IBCLC savjetnica za dojenje, a uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva, Središnjeg ureda za demografiju i mlade , Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije provodi se projekt FIT-Fizički Izazovi Trudnoće kojim se doprinosi promociji zdravlja i zdravih životnih navika s posebnim naglaskom na prenatalnu i postnatalnu skrb.

U sklopu projekta 2. listopada u parku Zvončac od 10:00-12:00 održati će se edukativne aktivnosti na otvorenom :

– Radionica disanja i relaksacije na porodu ; bacc. ft Ana Čaljkušić
– Savjetovanje o dojenju ; dr. Irena Zakarija Grković , Udruga IBCLC-savjetnica za dojenje , predstavnice primalja i patronažnih sestara
Edukativne aktivnosti namijenjene su budućim roditeljima.

Potrebna je prebilježba na mail adresu znanjemdoporodabezstraha@gmail.com

Edukacija i savjetovanje je besplatno , jedini uvjet je prijava i ručnik ili prostirka na kojoj će se prijavljena osoba smjestiti tijekom edukacije ili savjetovanja.

Svrha projekta se zasniva na ciljevima

1. Promicanje dojenja i zdravih navika kroz povećanje znanja budućih roditelja i roditelja o reproduktivnom zdravlju , dojenju i ispravnoj prehrani;

2. Povećanje razine svijesti građana Splitsko dalmatinske županije o važnosti usvajanja zdravih navika i važnosti dojenja.

Projekt FIT doprinosi promicanju dojenja i zdravih navika kod 200 budućih roditelja i roditelja kroz organizaciju i provedbu dva programa koju čine 28 edukacija o znanjima u području prenatalne i postnatalne skrbi na području Splita, Solina, Sinja , Jelse i Novog Vinodolskog, kontinuranu podršku dojenju kroz savjetovanje o ispravnoj prehrani online savjetovanjem , te povećanje razine svijesti građana kroz organiziranu komunikacijsku strategiju korištenja digitalnih , vizualnih i audio medija kombiniranom metodom event managamenta u razdoblju od 12 mjeseci.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.