ORALNI SE*S

ORALNI SE*S

Foto: 

Shutterbug75 / Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Ne smijemo zaboraviti i na pozu 69

Znate li da oralni seks ima svoj dan? Točno mjesec dana nakon Valentinova, 14. ožujka svake godine obilježava se Dan oralnog se*sa.
Po pitanju oralnog seksa muškarci su nešto opušteniji, a to se najčešće odnosi kada ih žena oralno zadovoljava. Kada oni trebaju zadovoljiti ženu tu su muškarci malo više zbunjeni. Mi žene smo tu puno kompliciranije i muškarac koji ne poznaje dobro anatomiju vagine i nema dovoljno iskustva u oralnom zadovoljavanju žena, moj savjet mu je, bolje to ne radi jer možeš samo odbiti partnericu i ubiti daljnju želju za seksom.

Kao što je analni seks veliki tabu, na žalost i oralni seks je također tabu. Oralni seks predstavlja seksualnu aktivnost koja se izvodi ustima, jezikom, zubima i grlom. Oralni seks se izvodi nad ženom, muškarcem ili oralni seks koji stimulira partnerov anus. Drage žene, navodno da muškarci jako uživaju u oralnom stimuliranju anusa.

Oralna stimulacija vanjskog dijela ženskog spolnog organa jedan je od načina postizanja spolnog uzbuđenja kod žene, najčešće kod predigre. Najbolje je početi polako i obvezno pratite reakcije svoje partnerice, ako si dovoljno vjerujete i dovoljno ste opušteni, partnerica vas je već navodila i otkrila gdje ju i što najviše uzbuđuje.

Samo klitoris ima 8 tisuća različitih živčanih završetaka, a stidne usne oko 15 tisuća. Kod oralnog zadovoljavanja cilj vam ne mora biti orgazam partnerice, bitno je fokusirati se na njen užitak. Nemojte biti grubi, nemojte se usredotočiti samo na klitoris. Sve što radite treba biti polako i nježno. Osim jezika i usnica, dobro je upotrijebiti i prste, ali također nježno. Pratite reakcije partnerice i njene pokrete i prema tome ubrzavajte, ako doživi orgazam zapamtite da je klitoris jako osjetljiv, pa vam ne preporučujem nastavak stimulacije.

Kod oralne stimulacije muškog spolnog organa treba zapamtiti da muškarci više nego žene vole da im se pruži „ručni rad“. Trebate se fokusirati na cijel penis, iako je vrh penisa najosjetljiviji. Jedna od stvari koju morate zapamtiti, penis nikako ne dirajte hladnim rukama, jer to će odmah ohladiti vašeg partnera od daljnjeg seksa. Također kroz eksperiment, moraš pratiti i partnerove reakcije, tako ćeš saznati što mu je super, a što nje, iako to baš i nije lako s većinom muškaraca pa i u krevetu vole biti cool i jako tihi za razliku od nas žena. Sva sreća da penis ne može ostati cool, pa ako sve radiš dobro on će u vašim rukama početi rasti, a partner duboko disati. Osim penisa, jezikom istraži i ostale točke oko penisa, testise, zatim međicu između testisa i anusa. Istraži i njegov anus, ako i nije do sada isprobao stimulaciju anusa, vjerujte mi to će ga izluditi.

Ne smijemo zaboraviti i na pozu 69, koja se najčešće upražnjava u ležećem položaju, u kojem se jedan partner nalazi iznad drugog, a njihove genitalije istovremeno nalaze se u visini usta njihovog partnera i u kojem simultano upražnjavamo oralni seks.
Vrlo bitno za oba partnera je da se udobno smjestite, tako ćete se lakše usredotočiti na ono što je ispred vas. Zapamtite da oralni seks stavlja u povlašteni položaj onog partnera koji daje oralni seks, jer tada on ima kontrolu nad zadovoljstvom onog drugog partnera. Oralni seks se može upražnjavati kao predigra ili kao cijeli seksualni čin. Oni koji ga ne prakticiraju ili rade to samo da zadovolje partnera, ne znaju da je osjećaj tako prokleto dobar zato opustite se, istražujte, učite i uživajte.

Mila Hrastić

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.