PANDEMIJA ZATVORILA VRATA Domine usluge pružaju telefonom i mailom

PANDEMIJA ZATVORILA VRATA Domine usluge pružaju telefonom i mailom
D.H.

D.H.

Prema najnovijim uputama Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 za pružatelje izvaninstitucionalnih socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi, “preporučuje se obustava pružanja izvaninstitucijskih usluga (boravka, savjetovanja i pomaganja i psihosocijalne podrške)”.
Također, “preporučuje se protok/dolazak što manjeg broja osoba, kako na ulazu u prostorije u kojima se pruža socijalna usluga tako i u unutarnjim prostorima pružatelja socijalne usluge. Ulazak u prostorije u kojima se pružaju izvaninstitucijske usluge dopušta se isključivo korisnicima navedenih usluga, zaposlenicima koji ih
pružaju te službenim osobama u svrhu redovitog obavljanja djelatnosti (liječnik, dostava i sl.) pod uvjetom da nemaju znakove bolesti.”

Zbog navedenog i splitska Udruga Domine, koja pruža zaštitu ženama žrvama nasilja, te promiče njihova prava, obustavlja sva grupna okupljanja u prostorijama udruge. Usluge savjetovanja nastavljaju redovito pružati i to isključivo putem:
☎️ 021/344-688 ili 021/537-272
|

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.