Povlače se sva Lukačeva jaja- imate pravo na povrat!

Povlače se sva Lukačeva jaja- imate pravo na povrat!
D.H.

D.H.

„Laboratorijskim pretraživanjem potvrđena prisutnost bakterija roda Salmonella ser. Enteritidis u jatu konzumnih kokoši nesilica ovog zagrebačkog proizvođača“

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda:

SVJEŽA KONZUMNA JAJA LUKAČ – KLASA A

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda:

– svih SVJEŽIH KONZUMNIH JAJA LUKAČ KLASE A, koja se trenutno nalaze na tržištu, a koja proizvodi i pakira LUKAČ d.o.o., Ostrovička 1, Zagreb.

Mjera opoziva i povlačenja provodi se u skladu s „Nacionalnim Programom kontrole salmoneloze u jatima konzumnih nesilica vrste Gallus gallus u Republici Hrvatskoj“, nakon što je laboratorijskim pretraživanjem potvrđena prisutnost bakterija roda Salmonella ser. Enteritidis u jatu konzumnih kokoši nesilica predmetnog subjekta.

Detaljne informacije o povratu proizvoda, kupci mogu pronaći na maloprodajnim mjestima, odnosno na sljedeće brojeve telefona subjekta u poslovanju s hranom LUKAČ d.o.o., Ostrovička 1, Zagreb: 01/309 8884, 01/309 8886 te na e-mail lukac@zg.t-com.hr

Podaci o proizvodu: SVJEŽA KONZUMNA JAJA LUKAČ – KLASA A

Proizvodi i pakira: LUKAČ d.o.o., Ostrovička 1, Zagreb

Podrijetlo proizvoda: Hrvatska

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.