Sajam razmjene Sunca 

Sajam razmjene Sunca 
D.H.

D.H.

Od 5. rujna u splitskom Klubu Zona

Nakon zasluženog odmora u srpnju i kolovozu, Sajam razmjene ponovno otvara svoja vrata 5. rujna 2023. u 18 sati.

Sajmovi razmjene nastavljaju se odvijati kao i do sada, svakog prvog utorka u mjesecu od 18.00 do 20.00 sati u Splitu, u prostorijama Kluba Zona u Jerinoj ulici 1.

Ova inicijativa omogućuje građanima da zamijene predmete koje više ne koristite za one koji im trebaju. Svaka sitnica koja vam više nije potrebna, a moguće da bi završila u smeću nakon sezonskog čišćenja, sada može pronaći novu svrhu zahvaljujući Sajmu razmjene.

‘Pravila su jednostavna: Svaki sudionik može donijeti do pet očuvanih predmeta, koji su uredni i funkcionalni. Na ovom sajmu nećemo prihvaćati odjeću i obuću. Naime, kroz godinu smo dobili najviše takvih predmeta pa želimo potaknuti ljude da donesu i neke druge predmete kao što su knjige, ukrasi, nakit, igračke, modni dodaci i slično. Kako imamo jako puno odjeće i obuće s prijašnjih sajmova, na našim policama ćete ih pronaći i moći mijenjati za vaše bonove.

Svaki predmet koji se donese vrijedi jedan bon, a bonovi se kasnije mijenjanju za novo odabrane predmete. Ako se ne potroše svi bonovi, mogu se čuvati i za sljedeći Sajam’, pojašnjavaju organizatori.

Pozivaju građane da se pridruže ovom događaju kako bi zajedno starim predmetima dali novu priliku, istovremeno doprinoseći očuvanju okoliša i stvaranju bolje budućnosti.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.