SE*S U VODI ILI MORU

SE*S U VODI ILI MORU

Foto: 

Pexels from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Nije bezopasno

Vani je ugodno toplo, noći su također postale predivno tople – razmišljate li o seksu na plaži…
Seks u vodi bi svatko trebao isprobati barem jednom u životu. Svejedno je li to u moru ili možda bazenu. Međutim, koliko god takav seks zvuči uzbudljivo i osvježavajuće, nije potpuno jednostavno i bezopasno.

U svakom slučaju seks u vodi je izuzetno iskustvo kojeg ćete se uvijek sjećati. Za sve one koji to nisu probali, izdvajamo vam nekoliko stvari koje bi trebali znati.

Možda mislite kako je seks u vodi lagana akcija, ali za njega vam je potrebno puno više energije nego za onaj na suhom. Tijelo troši više energije, ali s duge strane zglobovi u vodi su pod manjim opterećenjem.

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa, tako da muškarac stoji, dok ga žena obgrli nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za stražnjicu. Podizanjem i spuštanjem njezinih nogu, kao i pomicanjem s valovima, mijenja se kut penetracije, što će pridonijeti uzbuđenju.

Ako ste u plićaku a voda vam nije ni do koljena, ako se naravno radi noću, idealan položaj je onaj u kojem muškarac leži na leđima a njegova partnerica zauzima položaj „kaubojke“ tako da je leđima okrenuta od partnerovog lica.
U dubljem moru, mogu vam pomoći bove ili luftić, samo morate biti malo više maštoviti.
Želite isprobati akrobatske seks poze iz Kamasutre, voda je prava stvar za vas. Izvođenje raznoraznih akrobacija je lakša.
Ne zna se kolika temperatura vode je idealna za seks. No imajte jedno na umu – za muškarce vrijedi „što toplije, to bolje“. No pripazite, bakterije se puno lakše prenose u vodi nego na suhom.

Oni koji su isprobali seks u vodi naglašavaju da je posebno dobro iskustvo zbog promjene temperature. Naime voda je uvijek hladnija od žene, to dodatno pali muškarce.
U svakom slučaju seks u vodi je izuzetno iskustvo kojeg ćete se uvijek sjećati. I odličan je način za uvođenje malo razigranosti u svoju seksualnu rutinu. Uz oprez ćete uživati.
Brzi seks u vodi je najbolji seks, a dugo vođenje ljubavi rezervirajte ipak za kopno.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.