SE*SUALNA IGRICA KOJU OBOŽAVA SVE VIŠE MUŠKARCI

SE*SUALNA IGRICA KOJU OBOŽAVA SVE VIŠE MUŠKARCI

Foto: 

StockSnap from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Opušten stav je pola posla

Jeste čuli za Pegging?
Seksualna igrica koju obožava sve veći broj muškaraca, a vole ju i žene. Može biti zabavna i ugodna ako nemate predrasude i pristupate joj otvoreno bez predrasuda.

Možda ste čuli za ovaj termin, možda niste. U svakom slučaju „pegging“ nije nešto uobičajeno u seksu, ali svakako može biti zabavno i ugodno iskustvo.

Vrlo jednostavno „pegging“ je kada žena analno prodire u muškarca s umjetnim penisom koji je pričvršćen na njoj „strap-on“. Pegging je dostigao maksimalnu popularnost zadnjih petnaest godina, zahvaljujući povećanom broju pornografskih video snimaka koje prikazuju taj čin. Istraživanja su pokazala da sve više muškaraca eksperimentira s ovim konceptom seksa te da se osjećaju više nego udobno.

U prošlosti su mediji i društvo učili muškarce da nije prirodno da muškarci uživaju u analnom seksu i mnogi baš zbog toga vjeruju da ako uživaju u istome imaju sklonosti prema homoseksualnosti, čak i ako nikada nisu imali seksualne želje prema muškarcu.
Pegging može povećati seksualno zadovoljstvo jer stimulira mušku prostatu, koja se često smatra muškom G-točkom. Pošto taj čin zahtjeva zamjenu rodnih uloga, nekima bi to odstupanje od tradicije moglo biti zanimljivo i erotično.

Najvažnije kod pegginga je biti otvoren prema samoj ideji i odbaciti ograničenja i predrasude. Ako analni seks može biti ugodan za žene, zašto ne bi bio i za muškarce?
Stručnjaci savjetuju da uspostavite granice i otvorenu komunikaciju s partnerom prije samog čina.

Vrlo je bitno da nabaviti pravu igračku „strap-on“ koji bi trebao dobro prianjati na ženu i ne bi se trebao micati. Neki se vežu oko struka, ali postoje i opcije za butine i ruke. Za početnike, dildo bi trebao biti malen, kratak i zaobljen kako bi mogao stimulirati partnerovu prostatu.

Kako kod žena tako i kod muškaraca opušten stav je pola posla. Nemojte biti u grču jer će vas to samo kočiti u doživljavanju nove vrste ugode.

Muškarci koji su probali pegging kunu se da su doživjeli najintenzivnije orgazme koje su ikada osjetili.

Pružite svom muškarcu pegging i bit ćete njegova boginja seksa!

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.