Uskoro Škola nepušenja u Splitu

Uskoro Škola nepušenja u Splitu

Foto: 

Gerd Altmann from Pixabay

D.H.

D.H.

Prijave u tijeku

U organizaciji Službe za mentalno zdravlje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije planira se održati 20. grupa polaznika Škole nepušenja – edukativno-informativnog i psihoterapijskog programa. Petodnevni program odvikavanja od pušenja odvijao bi se od 15. do 19. travnja 2024. u poslijepodnevnim satima u Vukovarskoj ulici 44 u Splitu.

Škola nepušenja, pored petodnevnog programa u trajanju od ukupno 10 sati, obuhvaća tri grupe podrške jedanput tjedno u trajanju od dva sata (ukupno šest sati). Moguća su i savjetovanja i informiranja putem telefona kroz naredna dva mjeseca. Isto tako, nudi se individualna pomoć za one koji za to iskažu potrebu.

Voditeljica je Škole nepušenja prof. Katarina Čolak Jurić. Pušači motivirani za prestanak pušenja mogu se prijaviti preko linka na mrežnim stranicama zavoda.

‘Ovim putem ispričavamo se svima koji su bili zainteresirani uključiti se u 20. grupu polaznika Škole nepušenja, koja se trebala održati u veljači ove godine. Zbog tehničkih problema nije ju bilo moguće održati. Hvala na razumijevanju’, poručili su organizatori.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.