VINIŠĆE: Besplatan Discovery zaron i akcija čišćenja

VINIŠĆE: Besplatan Discovery zaron i akcija čišćenja
D.H.

D.H.

Predviđen je i plivački maraton te koncert Dalmatina

Športsko ribolovno ekološka udruga Lanterna iz Vinišća, Ronilački klub Giričić iz Kaštel Gomilice i Ronilačko ekološki klub Solin u subotu, 18.06. organiziraju besplatan DISCOVERY ZARON, a Klub daljinskog plivanja Split i Turistička zajednice Općine Marina u srijedu, 22.06. organiziraju 2. Plivački maraton Vinišće koji je ove godine ujedno i Otvoreno prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m. Organizatori natjecanja zajedno s Općinom Marina ove godine imaju poseban dar za sve sudionike plivačkog maratona i posjetitelje Vinišća, a to je besplatan koncert grupe Dalmatino koji započinje u 21 sat.

‘Discovery zaron je probno ronjenje za neronioce. Možete provjeriti kako je nositi ronilačku opremu i osjetiti lakoću kretanja pod morem te doznati kako je to disati pod vodom. Roni se maksimalno do dva, tri metra dubine i sa svakim kandidatom ide instruktor. Isti dan održat će se i čišćenje podmorja u uvali Vinišće. Po potrebi ćemo i ponoviti Discovery zaron. Ovaj put je gratis, a cijena mu je inače od 400 do 500 kuna.

Tečaj samog ronjenja održao bi se naknadno u lipnju, srpnju i kolovozu. Svi zainteresirani za probni zaron mogu se javiti na mail: andelic@gmail.com. Zahvaljujem Općini Marina, TZ Marina i svim ostalim sponzorima na podršci’, kaže predsjednik Športsko ribolovno ekološke udruge Lanterna Slavko Anđelić.

‘Nakon uspješnog prvog izdanja Plivačkog maratona Vinišće na kojem je u dvije utrke nastupilo 120 plivačica i plivača, organizatori su dobili od Hrvatskog saveza daljinskog plivanja priliku organizirati Prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m. Kako ovo natjecanje ne bi bilo namijenjeno samo registriranima pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja, ove godine pripremamo i dvije utrke pod nazivom „Plivanje za sve 3000 m“ i „Plivanje za sve 1500 m“. Prijave za ove dvije utrke već su otvorene na stranicama Kluba daljinskog plivanja Split i Plivačkog maratona Vinišće na kojima se mogu naći i Propozicije natjecanja.

Prijave natjecatelja registriranih pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja za nastup u CRO CUP konkurenciji kao i konkurenciji Prvenstva Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m vršit će se putem sustava za prijavu na stranici Saveza. Svi natjecatelji prijavljeni za utrke na 3000 m bilo da se radi o CRO CUP/PH utrci ili utrci „Plivanje za sve 3000 m“ ulaze u konkurenciju Otvorenog prvenstva Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m. Plivački maraton Vinišće starta u 10 sati. Nakon završetka slijedi proglašenje najboljih i zajednički ručak svih sudionika’, napisali su iz Kluba daljinskog plivanja Split, prenosi Trogirski portal.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.