RECEPT Proljetna salata

RECEPT Proljetna salata

Foto: 

Matthias Böckel from Pixabay

D.H.

D.H.

Najbolji način za punjenje energijom

Lako se priprema, savršena je za kombiniranje s mesom ili za uživanje u samom jelu.

Najzdraviji način da svježe proljetno povrće iznesete na stol, a da pritom ostavite sva njegova blagotvorna i organoleptička svojstva netaknutima, piše Novi list.

Sastojci za 4 osobe:

2 krastavca

2 rajčice

1 vezica rotkvica

1 šalica običnog jogurta (po želji)

nekoliko listova zelene salate

sok od 1 limuna

1 šaka vlasca

150 g tofua

Priprema: Nakon što pažljivo operete sve povrće, ogulite i narežite rajčice, rotkvice i krastavce. Stavite listove zelene salate u zdjelu za salatu ili posudu za posluživanje kao osnovu vaše salate.

Zatim dodajte povrće i tofu narezan na kockice.

U posebnoj posudi pripremite umak od jogurta, limunovog soka, soli i papra kojim možete začiniti salatu.

Pospite nasjeckanim vlascem i ostavite nekoliko minuta u hladnjaku prije posluživanja.

Vaša proljetna salata od povrća i tofua spremna je da uživate u njoj!

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.